Morosoph - Focus op Beleving en Harmonie

Coaching

Bewustwording

MOROSOPH coacht mensen en teams op weg naar een betekenisvolle invulling van hun leven en werk. Sandra deelt haar rijke ervaring van ruim 30 jaar in bedrijfsleven en ondernemerschap als inspirerend coach van professionals en executives. Gericht op bewustwording, gedrag, communicatie en persoonlijk en participatief leiderschap. Zij is tevens coach van muzikanten en artiesten die kan putten uit haar eigen muziekpraktijk.

 

wat drijft jou?

In haar coaching richt MOROSOPH zich op het vinden van intrinsieke drijfveren. Alles wordt leuk en makkelijk als je van binnenuit gemotiveerd bent. Succes is geen doel op zich maar, net als geluk, een gewaarwording achteraf waar je als vanzelf bent gekomen. Bewust worden wie je bent, wat je wilt en hoe je dat zelf kunt creëren. MOROSOPH maakt het onzichtbare zichtbaar zodat het onderhuidse hanteerbaar wordt en vóór je gaat werken.

waarom coaching?

afstemmen

Muziek is een metafoor voor het werk van MOROSOPH. Sandra streeft naar harmonie in en tussen mensen, in organisaties en processen. Door ieders eigen stem te laten klinken èn af te stemmen op het grotere geheel. Samenwerken is niets meer of minder dan ‘afstemmen’ en dan is Sandra in haar element.

levensstroom

Ieder mens is op zoek naar de stroom van het eigen leven. Wat maakt dat dingen vanzelf gaan, waar word je blij van, wanneer ben je op je best? Door dit soort vragen te stellen ontdek je hoe de stroom van jouw leven gaat. Wat heb je daarin los te laten, wat niet van jou is? Wat heb je aan te kijken wat wel van jou is?

harmonie

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk element in het bereiken van harmonie. Zelf zingt Sandra in een vocaal kwintet en begeleidde ze jarenlang een professioneel saxofoon kwartet. Ze verbindt haar ervaring en netwerk in de artistieke wereld met die in de zakelijke wereld en geeft jou het beste van beide werelden.

Pianospelen is wat ik graag doe, acquisitie en management zie ik als corvee. Ik dacht dat ik een hele andere kant van mezelf moest ontwikkelen om dat ondernemerschap beter onder de knie te krijgen. Het liep wat anders dan ik me had voorgesteld bij coaching. Sandra nam juist uitgebreid de tijd om mijn intrinsieke motivatie naar boven te halen, mijn drijfveren om muziek te maken. Dat heeft mij focus gegeven. Ik ben in harmonie met mijn muziekpraktijk en dat wordt blijkbaar opgepikt door het publiek. Zo is mijn laatste album met saxofonist Mete Erker ontzettend goed ontvangen zonder buitensporige marketinginspanning. Die focus geeft dus een flow en dat heeft Sandra goed gezien.

Jeroen van Vliet – jazzpianist en componist, winnaar Boy Edgarprijs 2014

 

 

Lees verder over de ervaringen van Jeroen

‘Ondernemerschap in de Muziek’

Coaching gericht op harmonie en beleving

Jeroen van Vliet

Jeroen van Vliet – jazzpianist en componist, winnaar Boy Edgarprijs 2014

quote mark

Pianospelen is wat ik graag doe, acquisitie en management zie ik als corvee. Toen ik Sandra Gevaert belde, was ik al een tijdje in mijn hoofd aan het rondtollen. Ik vond het tijd om iemand mee te laten kijken, ik was toe aan coaching op het gebied van marketing en sales in de hoop dat het makkelijker en leuker zou worden. Ik dacht dat ik een hele andere kant van mezelf moest ontwikkelen om dat ondernemerschap beter onder de knie te krijgen. Want dat ik mijn eigen management moet blijven doen is wel duidelijk, als éénpitter in de jazz- en improvisatiewereld kun je die kosten er niet bij hebben.

Focus

quote markHet liep wat anders dan ik me had voorgesteld bij coaching. Ik had verwacht met een panklaar marketingplan naar huis te gaan, maar of ik daar gelukkig van was geworden is de vraag. Sandra nam juist uitgebreid de tijd om mijn intrinsieke motivatie naar boven te halen, mijn drijfveren om muziek te maken. Welke muziek dan, waarom, wie wil ik zijn in de muziek?

“Sandra nam uitgebreid de tijd om mijn intrinsieke motivatie naar boven te halen.”

Daar kwam uit dat ik mensen wil raken met mijn muziek, ik ben een verteller die vanachter de piano een verhaal wil overbrengen. Dit heeft mij focus gegeven, het heeft me geholpen bewuster te kiezen welke projecten wel en welke niet, welke muziek wel en niet. Wat ik nu doe ligt veel dichter bij wie ik ben en hoe ik muziek beleef. Ik ben in harmonie met mijn muziekpraktijk en dat wordt blijkbaar opgepikt door het publiek. Zo is mijn laatste album met saxofonist Mete Erker ontzettend goed ontvangen zonder buitensporige marketinginspanning. Die focus geeft dus een flow en dat heeft Sandra goed gezien.

Beleving en Balans

quote markIk ken Sandra van haar rol bij saxofoonkwartet Artvark, ze doet hun management op haar eigen manier. Niet zoals we dat gewend zijn in de muziekwereld. Hetzelfde geldt voor haar coaching kwaliteiten, daarin verweeft ze haar persoonlijke kijk en professionele ervaring met een aanpak die gericht is op jouw beleving en op hoe jij balans kunt vinden. Ze helpt je te zien wat er allemaal al is en bouwt van daar uit verder. Ze heeft mij laten ervaren hoe je niet alleen in je hoofd een leerproces doormaakt maar met je hele emotionele wezen zodat wat je leert ook echt kan beklijven. Daarnaast heeft Sandra een groot en divers netwerk, niet alleen in de muziekwereld maar ook in de zakelijke en non-profit wereld, en heeft een talent om de juiste mensen bij elkaar te brengen.

Ze heeft het netwerk en het talent om de juiste mensen bij elkaar te brengen.”

Maak een afspraak

Past Morosoph in jouw plaatje?
Laten we kennismaken!

Ben je toe aan de wijze gek die met humor en lichtheid haar vinger exact op de zere plek legt? Laten we een afspraak maken voor een nadere kennismaking op weg naar betekenisvolle verandering.