Morosoph - Over Sandra Gevaert

sandra gevaert

Sandra is de wijze gek van MOROSOPH. Ze daagt je uit om de beste versie van jezelf te zijn en vanuit je diepste drijfveren en verlangens te leven. Zowel ten dienste van jezelf als van het grotere geheel waar je deel van uitmaakt. Ze prikkelt, inspireert, en legt kwetsbaarheid bloot waardoor een relatie van vertrouwen en eerlijkheid kan ontstaan. Vanuit haar passie voor mensen en muziek verbindt zij creativiteit en expressie aan ondernemerschap en daadkracht. Sandra werkt vanuit de wijsheid van de groep en neemt het goede als vertrekpunt van verandering.

bewustzijn

Als coach en begeleider van organisatie ontwikkeling, leiderschap en transities vervult Sandra dagelijks de rol van wijze gek die met lichtheid en humor nieuwe inzichten en bewustzijn brengt. Ze heeft een fascinatie voor het onzichtbare binnen systemen, hetgeen onderhuids leeft en ambities ondermijnt. In haar werk hecht zij aan eerlijkheid, harmonie, een open en positieve grondhouding en collectieve wijsheid. Als Sandra aan het einde van een traject de organisatie verlaat, zijn het die waarden die voor blijvend resultaat zorgen. Het onzichtbare is zichtbaar geworden. Curriculum Vitae

 

Ervaringen

bijeenkomst de eerlijke organisatie

De eerlijke organisatie

quote markSandra was bij uitstek in staat om die veilige context te creëren waarbinnen alles op tafel kon komen. Moeilijke situaties mochten er gewoon zijn, hoefden niet meteen opgelost.

bijeenkomst van niet naar wel

Van niet naar wel

quote markSandra laat je verder kijken dan wat er allemaal verkeerd is gegaan en hoe het niet moet. Ze is vooral geïnteresseerd in hoe het wèl kan. En laat de wijsheid uit de groep komen.

foto focus op beleving en hormonie

Beleving en harmonie

quote markSandra nam uitgebreid de tijd om mijn intrinsieke motivatie naar boven te halen, mijn drijfveren om muziek te maken. Welke muziek dan, waarom, wie wil ik zijn in de muziek?

“What I most appreciate about Sandra and the way she works is the capacity to host space for emergence while at the same time infusing an entrepreneurial spirit to help people step into their own power. Sandra is a valuable sparring partner to me  – she is authentic, a strong mirror, willing to learn along with others – and fun! I have witnessed her work in diverse contexts and can truly say she brings compassion and grounding in hosting change for the better.”
Tatiana Glad – Co-Founder & Director Impact Hub Amsterdam

“Sandra is in staat gebleken een groot verschil te maken omdat ze haar persoonlijke levenservaring ten dienste stelt van anderen. De onderlinge vertrouwensband die zij daarbij weet te realiseren is haar grote kracht. Ik beschouw het als een voorrecht met haar te mogen samenwerken.”

Leen Paape – Nyenrode Business Universiteit

“Sandra denkt praktisch, luistert goed en heel belangrijk, ze maakt mijn wensen concreet. Haar manier van werken spreekt me aan omdat ze helpend stuurt, zonder dominant te zijn. Sandra heeft een groep mensen meegenomen in een verandering en ze daar enthousiast voor gemaakt. Moeilijk lijkt makkelijk te worden.”

Annelies Gerritsen – Gemeente Amsterdam

“Ervaren en deskundig heeft Sandra ons de manieren laten zien om participatory leiderschap vorm te geven, zowel met duidelijke uitleg als ook door ons het leiderschap te laten oefenen en ondergaan. Zij voelde aan wat onze groep nodig had en heeft zinvolle ervaringen en lessen achtergelaten bij alle deelnemers.”

Monika Bankert – bedrijfseconoom, registeraccountant, interim-manager

“Ik ervaar Sandra als een prettige sparring partner die mij andere inzichten gaf in de samenwerking met bewoners en collega’s in het proces van participatie. Sandra weet zaken goed onder woorden te brengen en gaat de discussie niet uit de weg.”

Sjoukje van ‘t Veer – Gemeente Amsterdam

“Sandra is a very enthusiastic, creative expert on setting-up and executing change management projects. She can interact very well with multiple levels in the organization. She is very dedicated and reliable to work with and is extremely good in running workshop-like sessions.”

Minke van Steenis – Philips

“Medewerkers uit de oude patronen halen en eigenaarschap aanspreken, dat is wat Sandra super gedaan heeft. En wat ik in haar bewonder is haar grote vertrouwen om de groep het proces zelf op te laten pakken.“

Rozella Oostveen – Combiwel

“Sandra geeft me op een hele toegankelijke manier inzichten over mezelf en relaties met anderen. Ze voelt me goed aan en benadert alles met positiviteit en oordeelt niet.”

Lisa – millennial coachee

“In Samen in Actie was Sandra de gedreven en energieke creatieveling en gangmaker. Vastberaden, bereid tot dialoog, pittige discussie en altijd in verbinding met de andere deelnemers. Veel dank daarvoor!”

Henk Korthorst – De Nederlandsche Bank

“Sandra heeft de eerste avonden georganiseerd waarbij het erom ging hoe de participatie volgens de bewoners vorm moet krijgen. Een belangrijke stap omdat hiermee de route wordt bepaald voor het hele vervolgtraject. Sandra heeft deze moeilijke opgave op een professionele wijze uitgevoerd. De avonden brachten een rijke oogst aan suggesties en ideeën. Ik kan Sandra zeker aanbevelen.”

Pieter van Zijl – Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam

“Ik heb Sandra meegemaakt toen zij bij PwC een sessie begeleidde voor vrouwen en voor de Politie een middag begeleidde voor een interculturele doelgroep. Als professional is ze goed in staat de kernvraag van de klant te achterhalen met oog voor de behoefte en het niveau van de doelgroep. Ik heb waargenomen dat tijdens de sessie de groep vanuit eigen kracht over hun persoonlijke belemmeringen konden stappen en empowered naar huis zijn gegaan.”

Djehan Lauwers – change manager, diversity & inclusion

“Ik heb de training Art of Participatory Leadership als heel inspirerend ervaren. Sandra is een professionele, sensitieve trainer die veel ruimte geeft aan de groepsprocessen. Ik heb zin om het geleerde in de praktijk te gaan brengen!”

Janneke Dubbelboer – Mundi training

“De Art of Participatory Leadership heeft een verandering in mijn dagelijks leven gebracht. Ik heb nu een beter besef wanneer je welke rol aanneemt in een groep vanuit wat je wilt bereiken. Een geweldige training die verwarring en dieper inzicht in jezelf geeft.”

Lot Locher – Strategisch Adviseur Amsterdam Rainproof / Waternet

Maak een afspraak

Past Morosoph in jouw plaatje?
Laten we kennismaken!

Ben je toe aan de wijze gek die met humor en lichtheid haar vinger exact op de zere plek legt? Laten we een afspraak maken voor een nadere kennismaking op weg naar betekenisvolle verandering.